När det är tungt men lättare. Typ

Jag hade verkligen lovat mig själv att jag inte skulle outa det här med vikten och att gå ner i vikt. Jag hatar sådana människor, som låter livet kretsa kring medgången ungefär. Jag vill inte vara eller bli sådan & därför hade jag tänkt lämna det utanför bloggen osv.

Men eftersom det just nu är en rätt stor del av mitt liv är det svårt. Och speciellt när det kommer bakslag eller känns tungt. Som nu ungefär.

Igår bjöd mina föräldrar oss på min årliga födelsedagsmiddag. Vi var på Grodan och det var hur bra som helst på alla sätt och vis. Sjukt bra mat och jag tänkte att idag ska jag verkligen unna mig. Jag tog till och med ett glas vin, jag som inte druckit något alls på flera månader. Idag kan man säga att det slog tillbaka, i form av en uppgång. Fan. Paniken i det, jag trodde inte att jag skulle känna så, men tydligen är det så. Vill grina men jag ska låta bli.


All the pretty horses

Efter flera dagars firande i förskott tar vi nu en paus. På't igen på riktiga födelsedagen på torsdag och fira med mamma och pappa lite efter jobbet.

Har gått ner det jag gick upp över jul. Är så himla nöjd med mig själv. 3 kg till sedan är jag på målvikt nummer 2. Bara en sådan sak;)


Why don't you go to your room and do nothing?

Från vårt fönster i slutet av 2011

Det händer inte så mycket, det har ju bara gått några dagar på det nya året men det har ändå varit lugnt.
Idag har vi städat och jag har bakat till mitt födelsedagskalas som vi ska ha imorgon.
Fyller ju inte år förrän på torsdag men då jobbar man ju och vad gör man inte för att få firas lite extra? Älskar verkligen att fylla år, på ett nästan ohälsos amt sätt. Har man ingen bra ursäkt för att inte komma så behöver man inte dyka upp någonsin igen typ. haha eller riktigt så illa är det inte - men nästan.

Alla gör ju typ listor över året men jag vet inte om det riktigt är min grej. Det har fötts bebisar och folk har gift sig, men ingen har dött i år och det är ju helt fantastiskt. Vi har firat ett år som gifta och de säger ju att det första året är det svåraste men jag vet inte, jag har slutat kasta saker när jag är arg men jag grinar fortfarande för allt fast jag inte är ledsen, det bara kommer. Jag har varit bra på att säga till folk att de är bra men jag ska bli ännu bättre för de som finns runtomkring mig är värda det. Iallafall nästan alla, förra året rensades det lite i bekantskapskretsen frivilligt och ofrivilligt men jag har insett att man måste få lika mycket energi som man ger för att en relation ska fungera och jag är så otroligt trött på att behöva ge dubbelt. Hur konstigt det än låter kanske... Jag har tagit tag i mitt liv genom att plugga lite på distans och bestämma mig för vad jag ska göra med mitt liv & genom att gå ner i vikt och det planerar jag att fortsätta med sakta men säkert. Jag är stolt över min familj - över vad de åstadkommer i sina liv och att de fast de har så mycket att göra ändå orkar ge all den kärlek som de gör.

2012 startar underbart med födelsedag och om någon vecka även en slottsvistelse jag fått i tidig present av Jimmy. Just den ser jag otroligt mycket fram emot. Det kommer bli hur bra som helst!

Meddelande från Jimmy på bilrutan i början av 2012.


RSS 2.0