i may drive my friend. another day.

ok. invägningen gick fint, -1,7 kg till. Är rätt nöjd med mig själv.
klarade min uppkörning i tisdags (YAY!) men missade teorin med 3 poäng. Har bokat en ny tid om 1,5 vecka så att det där körkortet är avklarat en gång för alla. nu vill jag ju ha det helst nununu, förut var det mer ett ok än något annat. men nu känns det ju kul igen :)


tonight I ain't taking no calls cuz I be dancing

Om en liten liten stund ska jag dra mig mot tåget för att i stan möta upp fina Caroline! Känns som hundra år sedan man såg henne, det var det säkert också om man nu ska tänka efter. Minst.

Vi ska kolla på matta. Byta en tröja. & köpa en ny iPod till mig eftersom min i lördags bestämde sig för att hata mig och sluta funka. Helvete. Hursomhelst ligger den i ett hörn och knastrar sedan igår fast den är avstängd & batteriet borde vara slut vid det här laget. Fattar ingenting. Typiskt. Menmen, det får väl gå.

Ikväll är det invägning. Nervositeten gott folk. Gör gott för energiförbrukningen kan jag säga...

patti.


-

i måndags hade jag veckoinvägning på VV. Min första invägning. Gosh. Men -2 kg. på riktigt på en vecka.

Love will tear us apart.

LYSSNA för det är så bra att det gör ont i hela kroppen och allt runtomkring & ibland undrar jag om det finns något som är så bra, som man återkommer till hela tiden. Som alltid träffar på samma ställen, hänsynslöst & hårt.

 

 


 

 

bilder


mm

Sov inte alls länge fast jag ville. Gick ut med hunden istället. Klädde på mig, och åkte in till stan, för att träffa bästa finaste Stefan som skulle sätta sprätt på massa pengar. Det är ju jag himla bra på tänkte jag.

kl 15 återvände jag till min forna arbetsplats som jag var/är timvikarie på för att jobba mitt första (& ända) pass på ett år. Med Malin av alla människor. Glädjen i det. finfin.


and it goes like this...

Nu är jag ledig hela helgen och ända till onsdag. Ska försöka ta tag i saker som ja är så himla tråkiga; tvätta kläder, städa & plugga teori. Eh ja det var väl det tråkiga. Sen en massa roliga saker såklart. Ska träna, kramas & träffa bästa Stefan på Söndag om jag har tur. Hoppashoppashoppas.

Om en dryg timme kommer J hem från Lund, jag har kämpat med att hålla mig vaken såhär länge, har ju längtat så hjärtat har velat hoppa ut. Speciellt idag när jag varit så himla trött. Yana väntar också, står och fånstirrar på ytterdörren som om den mirakulöst skulle öppnas vilken sekund som helst. Men snart så, då slipper man en suckand hund som ligger och sniffar på hans kudde på nätterna.

blablabla.


detta fält måste fyllas i

denna vecka är underbar;
idag har vi sovit, vaknat, sovit i soffan, kramats mycket. jag har ändrat på mitt liv till det bättre. promenerat, skrattat.
imorgon kommer bästa Malin med Mackan & Oliven på middag. innan dess ska böcker & hushållsvåg inhandlas.
i övermorgon ska jag träffa mamma, pappa & sedan ska vi åka till finaste finaste älskade farmor och äta hennes goda mat & krama henne. massor ska jag krama henne. men J åker till Lund, det är lite ledset men han kommer ju tillbaka!
torsdag & fredag ska jag jobba. som sig bör då man har ett arbete. & på fredag kommer J hem! Som om han aldrig varit borta.
på lördag har vi tvättid men egentligen inga smutsiga kläder så det lär ju bli en kort historia som annars brukar bli rätt lång. om någon vill vara med mig & äta gott & skratta tills magen gör ont så kan man ju komma över.
på söndag ska jag bege mig till mitt gamla jobb för att hälsa på Malin som då gör sin andra dag  efter mammaledigheten. Ska krama på dem jag känner men allra mest på Malin. För det kommer hon att förtjäna.

det var liksom den här veckan. inte så mycke mer än så men ändå så himla mycket att se fram emot.

the things I wouldn't turn down...

...ett fint litet hus med en liten trädgård

...ett så här fint bibliotek att ha hemma

...en lårtatuering

...allt som glittrar

...klänningar med vackra ryggar

 

 

 

 

source.


För ett år sedan igår

För ett år sedan igår så gifte vi oss. En så himla fin dag, det firade vi med en minst lika fin dag igår. Teater och allmänt fint var allting. & solen sken. Helt underbart fint bara alltihop om man nu ska ta i & det tänker jag göra. Sådeså.


I'll be your teenage dream tonight

 

Jag kollade precis in antagningen till kursen jag sökt att läsa på distans på komvux. & gissa vad, den 17 oktober börjar jag läsa naturkunskap B. Hur jävla skönt känns inte det? Ett steg närmre målet liksom, och så himla kul att komma igång med "skoltänket" igen. Det känns som att det kanske är det största steget, att komma igång på riktigt. Gud vad kul, efter allt som varit nu ett tag så behövdes det här, något att se fram emot på riktigt!


RSS 2.0